Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hooge Zwaluwe. Meer dan 25 jaar expertise!

Hooge Zwaluwe Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Helkant, Oud-Drimmelen, Gaete, Drimmelen, Blauwe Sluis, Strooiendorp, Lage Zwaluwe, Zevenbergschen Hoek, Drie Hoefijzers, Binnen-Moerdijk en bij u inHooge Zwaluwe?

Latex Spuiten Prijs Hooge Zwaluwe. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Latex verf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Hooge Zwaluwe? Meer informatie over Hooge Zwaluwe.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Tevens heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik zitten. Je kunt de kleur gemakkelijk op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van voordelig latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.