Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoge Rijndijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Hoge Rijndijk Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Leiderdorp, Groenendijk, Achthoven, Zoeterwoude, Weipoort, Zuidbuurt, Voorschoten, Westeinde, Leiden, Bent en bij u inHoge Rijndijk?

Goedkoop Latex Spuiten Hoge Rijndijk. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga daardoor voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het allerbeste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Hoge Rijndijk? Meer informatie over Hoge Rijndijk.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor airless latex spuiten.