Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gouda. Meer dan 25 jaar expertise!

Gouda Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Reeuwijksebrug, Platteweg, Stolwijkersluis, Sluipwijk, Reeuwijk, Bloemendaal, Oudeweg, Reeuwijk-Dorp, Beneden-Haastrecht, Oud-Reeuwijk en bij u inGouda?

Latex Spuiten Of Rollen Gouda. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Het allerbeste en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Gouda? Meer informatie over Gouda.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal beslist geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijzen van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.