Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gaag. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Gaag

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Maasland, Burgersdijk, De Lier, Ter Lucht, Oostbuurt, Nieuwe Tuinen, Blaker, Westerlee, Maasdijk, Lierhand en bij u inGaag?

Prijs Latex Spuiten Gaag. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Gaag? Meer informatie over Gaag.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.