Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Pan. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in De Pan

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Valkenburg, Rijksdorp, Katwijk, Maaldrift, Oegstgeest, Den Deijl, Rijndijk, Rijnsburg, Kievietsduin, De Kieviet en bij u inDe Pan?

Latex Spuiten Plafond De Pan. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in De Pan? Meer informatie over De Pan.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan diverse type verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt veel sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijs van prijs latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.