Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Boskoop. Meer dan 25 jaar expertise!

Boskoop Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Randenburg, Middelburg, Spoelwijk, Noordeinde, Reeuwijk-Dorp, De Roemer, Waddinxveen, Tempel, Loete, Bloemendaal en bij u inBoskoop?

Latex Spuiten Met Compressor Boskoop. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achterblijft, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Boskoop? Meer informatie over Boskoop.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond perfect te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.