Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bonrepas. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Bonrepas

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Polsbroek, Bovenberg, Schoonhoven, Zevender, De Hem, Vlist, Gelkenes, Schoonouwen, Willige Langerak, Liesveld en bij u inBonrepas?

Latex Spuiten Plafond Bonrepas. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

Wie een prijs gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Bonrepas? Meer informatie over Bonrepas.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een prijs voor plafond latex spuiten.