Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in IJsselmonde. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in IJsselmonde

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Kralingse Veer, Bolnes, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Zwet, Zwaantje, Carnisse, Barendrecht en bij u inIJsselmonde?

Kosten Latex Spuiten IJsselmonde. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het allerbeste en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, daarom verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in IJsselmonde? Meer informatie over IJsselmonde.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gaat gebruiken. Je zal dan ook geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor kosten latex spuiten.