Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Heinenoord. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Heinenoord

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Goidschalxoord, Reedijk, Koedood, Blaaksedijk, Mijnsheerenland, Smitshoek, Westdijk, Middeldijk, Maasdijk, Rhoon en bij u inHeinenoord?

Prijs Latex Spuiten Heinenoord. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, daarom verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Heinenoord? Meer informatie over Heinenoord.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Tevens kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten met compressor? Vraag dan een prijs aan.