Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Buurtje. Meer dan 25 jaar expertise!

Buurtje Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Vijcie, De Werken, Schans, Werkendam, Peursum, Boven-Hardinxveld, Groote Haar, Schelluinen, Giessenburg, Steurgat en bij u inBuurtje?

Latex Spuiten Of Rollen Buurtje.

Is latex spuiten voordelig?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Buurtje? Meer informatie over Buurtje.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal zeker geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het gaat een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten prijs? Vraag dan een offerte aan.