Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bodegraven. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten in Bodegraven

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Noordzijde, Zuidzijde, Oud-Bodegraven, Zwammerdam, Weijpoort, Weijland, Nieuwerbrug, Tempel, Oud-Reeuwijk, Oudeweg en bij u inBodegraven?

Goedkoop Latex Spuiten Bodegraven.

Is latex spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Latexverf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Bodegraven? Meer informatie over Bodegraven.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor airless latex spuiten.