Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Barwoutswaarder. Meer dan 25 jaar expertise!

Barwoutswaarder Prijs Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Rietveld, Bekenes, De Bree, Kromwijk, Zegveld, Nieuwerbrug, Diemerbroek, Zegvelderbroek, Weijland, Waarder en bij u inBarwoutswaarder?

Latex Spuiten Met Compressor Barwoutswaarder. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijs lijken veel doch zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Barwoutswaarder? Meer informatie over Barwoutswaarder.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Tevens heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een prijs voor latex spuiten met compressor.