Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Barendrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Barendrecht Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Middeldijk, Zwet, Noldijk, Zwaantje, Wevershoek, Heerjansdam, Kuipersveer, Koedood, Kleine-Lindt, Smitshoek en bij u inBarendrecht?

Airless Latex Spuiten Barendrecht.

Is latex verf spuiten voordelig?

Wie een offerte gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Barendrecht? Meer informatie over Barendrecht.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van kosten latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.