Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Alblasserdam. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Alblasserdam

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Kortland, Oude-Molen, Kooiwijk, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Elshout, Oud-Alblas, Schuwacht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en bij u inAlblasserdam?

Latex Spuiten Kosten Alblasserdam. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Alblasserdam? Meer informatie over Alblasserdam.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je een latex roller gaat gebruiken. Je zal zeker geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor latex spuiten prijs.