Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zevender. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten in Zevender

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Willige Langerak, Schoonhoven, Bonrepas, Cabauw, Nieuwpoort, Langerak, Gelkenes, Polsbroek, Bovenberg, De Hem en bij u inZevender?

Latex Spuiten Plafond Zevender. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Late kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Zevender? Meer informatie over Zevender.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten kosten.