Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Weipoort. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen in Weipoort

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Zuidbuurt, Zoeterwoude, Gelderswoude, Bent, Westeinde, Westeinde, Hoge Rijndijk, Groenendijk, Achthoven, Benthuizen en bij u inWeipoort?

Voordelig Latex Spuiten Weipoort.

Voordelig latex spuiten.

Wie een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Weipoort? Meer informatie over Weipoort.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Ook heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een offerte voor plafond latex spuiten.