Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Lopik. Meer dan 25 jaar expertise!

Lopik Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Tienhoven, Hoogewaard, Ameide, Cabauw, Polsbroekerdam, Willige Langerak, Zevender, Willeskop, Snelrewaard, Polsbroek en bij u inLopik?

Latex Spuiten Of Rollen Lopik. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Lopik? Meer informatie over Lopik.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex verf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een prijs voor latex spuiten plafond.