Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Leiderdorp. Meer dan 25 jaar expertise!

Leiderdorp Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Hoge Rijndijk, Leiden, Achthoven, Groenendijk, Watertuin, Hoogmade, Oud-Ade, Ofwegen, Zoeterwoude, Zevenhuizen en bij u inLeiderdorp?

Voordelig Latex Spuiten Leiderdorp. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Leiderdorp? Meer informatie over Leiderdorp.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleuren, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.