Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Koolwijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Koolwijk Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Benedenkerk, Stolwijk, Schoonouwen, Benedenheul, Bovenkerk, Kadijk, Benedenberg, Goudseweg, Bergambacht, Tussenlanen en bij u inKoolwijk?

Latex Spuiten Kosten Koolwijk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Tenslotte om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Koolwijk? Meer informatie over Koolwijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Gewoon de de kleur gemakkelijk op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.