Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Steenplaats. Meer dan 25 jaar expertise!

Steenplaats Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Strijen, Mookhoek, Strijensas, Schenkeldijk, Keizersdijk, De Klem, Roodevaart, De Wacht, Cillaarshoek, Moerdijk en bij u inSteenplaats?

Latex Spuiten Plafond Steenplaats.

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Steenplaats? Meer informatie over Steenplaats.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, welke is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten of rollen.