Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schoonhoven. Meer dan 25 jaar expertise!

Schoonhoven Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Gelkenes, De Hem, Zevender, Bovenberg, Bonrepas, Liesveld, Nieuwpoort, Willige Langerak, Langerak, Bovenstad en bij u inSchoonhoven?

Prijs Latex Spuiten Schoonhoven. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daarom verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Schoonhoven? Meer informatie over Schoonhoven.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten prijs.