Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Platteweg. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in Platteweg

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Sluipwijk, Reeuwijksebrug, Gouda, Stolwijkersluis, Reeuwijk, Oukoop, Oudeweg, Beneden-Haastrecht, Stein, Haastrecht en bij u inPlatteweg?

Prijs Latex Spuiten Platteweg. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Platteweg? Meer informatie over Platteweg.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer te zien achteraf. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.