Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oostbuurt. Meer dan 25 jaar expertise!

Oostbuurt Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Blaker, Lierhand, Burgersdijk, De Lier, ’t Woudt, Hodenpijl, Schipluiden, Nieuwe Tuinen, Gaag, Negenhuizen en bij u inOostbuurt?

Latex Spuiten Plafond Oostbuurt. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Oostbuurt? Meer informatie over Oostbuurt.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijs van prijs latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.