Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Heveringen. Meer dan 25 jaar expertise!

Heveringen Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Helhoek, Oostvoorne, Stuifakker, Kruiningergors, Strype, Tinte, Rockanje, Brielle, Nieuwenhoorn, Vierpolders en bij u inHeveringen?

Prijs Latex Spuiten Heveringen.

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Heveringen? Meer informatie over Heveringen.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.