Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Helkant. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten Helkant

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Hooge Zwaluwe, Oud-Drimmelen, Drimmelen, Gaete, Blauwe Sluis, Strooiendorp, Drie Hoefijzers, Lage Zwaluwe, Zevenbergschen Hoek, Binnen-Moerdijk en bij u inHelkant?

Goedkoop Latex Spuiten Helkant. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste, en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Helkant? Meer informatie over Helkant.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van airless latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.