Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Giessen-Oudekerk. Meer dan 25 jaar expertise!

Giessen-Oudekerk Latex Spuiten Of Rollen

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Hardinxveld-Giessendam, Giessenburg, Boven-Hardinxveld, Giessendam, Muisbroek, Peursum, Molenaarsgraaf, Werkendam, Vijcie, Laag-Blokland en bij u inGiessen-Oudekerk?

Latex Spuiten Prijs Giessen-Oudekerk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Giessen-Oudekerk? Meer informatie over Giessen-Oudekerk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal absoluut geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is veel sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit meerdere kleuren, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur gemakkelijk op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten met compressor? Vraag dan een offerte aan.