Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ammerstol. Meer dan 25 jaar expertise!

Ammerstol Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Bovenstad, Groot-Ammers, Bergstoep, Ammerssluis, Tussenlanen, Bergambacht, Liesveld, De Hem, Kadijk, Gelkenes en bij u inAmmerstol?

Latex Spuiten Met Compressor Ammerstol. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Ammerstol? Meer informatie over Ammerstol.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.