Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Aarlanderveen. Meer dan 25 jaar expertise!

Aarlanderveen Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Vrijhoeven, Zuidhoek, Ter Aar, Zwammerdam, Ridderbuurt, Oudshoorn, Meije, Gouwsluis, Alphen aan den Rijn, ’s-Molenaarsbuurt en bij u inAarlanderveen?

Latex Spuiten Met Compressor Aarlanderveen. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Aarlanderveen? Meer informatie over Aarlanderveen.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van plafond latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.