Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoorn. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Hoorn

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Gnephoek, ’s-Molenaarsbuurt, Alphen aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Oudshoorn, Gouwsluis, Ofwegen, Woubrugge, Rietveld en bij u inHoorn?

Latex Spuiten Kosten Hoorn.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Hoorn? Meer informatie over Hoorn.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de roller. Natuurlijk ook heb je de keuze uit diverse kleuren, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor airless latex spuiten.