Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Helhoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten Helhoek

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Heveringen, Oostvoorne, Stuifakker, Strype, Rockanje, Tinte, Kruiningergors, Brielle, Nieuwenhoorn, Vierpolders en bij u inHelhoek?

Latex Spuiten Met Compressor Helhoek. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden spuiten met latexverf

Late kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Helhoek? Meer informatie over Helhoek.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.