Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hardinxveld-Giessendam. Meer dan 25 jaar expertise!

Hardinxveld-Giessendam Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Giessendam, Boven-Hardinxveld, Giessen-Oudekerk, Steurgat, Werkendam, Blaasbalg, Giessenburg, Vijcie, Buurtje, Peursum en bij u inHardinxveld-Giessendam?

Kosten Latex Spuiten Hardinxveld-Giessendam.

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Hardinxveld-Giessendam? Meer informatie over Hardinxveld-Giessendam.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.