Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gouwsluis. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond in Gouwsluis

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Alphen aan den Rijn, Oudshoorn, ’s-Molenaarsbuurt, Rietveld, Hoorn, Gnephoek, Loete, Spoelwijk, Ridderbuurt, Koudekerk aan den Rijn en bij u inGouwsluis?

Goedkoop Latex Spuiten Gouwsluis. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latexverf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Gouwsluis? Meer informatie over Gouwsluis.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten of rollen? Vraag dan een offerte aan.