Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Den Deijl. Meer dan 25 jaar expertise!

Den Deijl Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Maaldrift, Rijndijk, Rijksdorp, Voorschoten, Kievietsduin, Valkenburg, Kerkehout, De Pan, De Kieviet, Oegstgeest en bij u inDen Deijl?

Latex Spuiten Prijs Den Deijl. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste, en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achterblijft, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Den Deijl? Meer informatie over Den Deijl.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Ook zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten plafond.