Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Druif. Meer dan 25 jaar expertise!

De Druif Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Noordhoek, Klundert, Pelikaan, Oude Stoof, Noordschans, Zwingelspaan, Kreek, Krooswijk, Zevenbergen, Tonnekreek en bij u inDe Druif?

Airless Latex Spuiten De Druif.

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in De Druif? Meer informatie over De Druif.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, welke is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.