Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zwaantje. Meer dan 25 jaar expertise!

Zwaantje Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Zwet, Noldijk, Wevershoek, Barendrecht, Rijsoord, Heerjansdam, Kleine-Lindt, Sandelingen-Ambacht, Ridderkerk, Middeldijk en bij u inZwaantje?

Goedkoop Latex Spuiten Zwaantje. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Zwaantje? Meer informatie over Zwaantje.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.