Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zoeterwoude. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Zoeterwoude

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Westeinde, Zuidbuurt, Weipoort, Voorschoten, Hoge Rijndijk, Stompwijk, Gelderswoude, Groenendijk, Achthoven, Bent en bij u inZoeterwoude?

Latex Spuiten Zoeterwoude. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoper?

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Zoeterwoude? Meer informatie over Zoeterwoude.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten.