Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tinte. Meer dan 25 jaar expertise!

Tinte Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Strype, Brielle, Vierpolders, Helhoek, Nieuwenhoorn, Heveringen, Kruiningergors, Stuifakker, Rockanje, Oostvoorne en bij u inTinte?

Latex Spuiten Prijs Tinte. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Tinte? Meer informatie over Tinte.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten of rollen? Vraag dan een offerte aan.