Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in ’t Haantje. Meer dan 25 jaar expertise!

’t Haantje Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Sion, Den Hoorn, Rijswijk, Delft, Klein-Delfgauw, Strijp, ’t Woudt, Hodenpijl, Wateringen, Delfgauw en bij u in’t Haantje?

Latex Spuiten ’t Haantje. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in ’t Haantje? Meer informatie over ’t Haantje.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.