Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schenkeldijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Schenkeldijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Mookhoek, De Wacht, Steenplaats, Strijensas, Tweede Tol, Strijen, Keizersdijk, ’s-Gravendeel, Wieldrecht, Roodevaart en bij u inSchenkeldijk?

Latex Spuiten Prijs Schenkeldijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Tenslotte om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Schenkeldijk? Meer informatie over Schenkeldijk.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex verf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Natuurlijk kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor goedkoop latex spuiten.