Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ruigeweide. Meer dan 25 jaar expertise!

Ruigeweide Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Goejanverwelle, Tappersheul, Rozendaal, Vliet, Hogebrug, Papekop, Oudewater, Hekendorp, Langeweide, Langeweide en bij u inRuigeweide?

Airless Latex Spuiten Ruigeweide.

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Ruigeweide? Meer informatie over Ruigeweide.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.