Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Randenburg. Meer dan 25 jaar expertise!

Randenburg Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Boskoop, Middelburg, Reeuwijk-Dorp, Waddinxveen, Bloemendaal, Tempel, Noordeinde, Spoelwijk, Oud-Reeuwijk, De Roemer en bij u inRandenburg?

Plafond Latex Spuiten Randenburg. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Randenburg? Meer informatie over Randenburg.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van plafond latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.