Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zwanegat. Meer dan 25 jaar expertise!

Zwanegat Goedkoop Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Sint Anthoniepolder, Mijnsheerenland, Cillaarshoek, Oudendijk, Maasdam, Westmaas, Blaaksedijk, Maasdijk, Westdijk, Puttershoek en bij u inZwanegat?

Airless Latex Spuiten Zwanegat. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijs lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Zwanegat? Meer informatie over Zwanegat.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. Ook zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.