Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Westerlee. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Westerlee

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Nieuwe Tuinen, Maasdijk, Heenweg, De Lier, Burgersdijk, Naaldwijk, Honselersdijk, Gaag, Blaker, Oostbuurt en bij u inWesterlee?

Latex Spuiten Met Compressor Westerlee. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Westerlee? Meer informatie over Westerlee.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.