Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Weijpoort. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Weijpoort

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Weijland, Nieuwerbrug, Zuidzijde, De Bree, Noordzijde, Bekenes, Waarder, Bodegraven, Rietveld, Barwoutswaarder en bij u inWeijpoort?

Airless Latex Spuiten Weijpoort. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoper?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Weijpoort? Meer informatie over Weijpoort.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Daarnaast zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.