Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ter Lucht. Meer dan 25 jaar expertise!

Ter Lucht Latex Spuiten Plafond

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Maasland, Maassluis, Gaag, Rozenburg, Vlaardingen, Zouteveen, Burgersdijk, De Lier, Negenhuizen, Zwartewaal en bij u inTer Lucht?

Voordelig Latex Spuiten Ter Lucht. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, bijgevolg krijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Ter Lucht? Meer informatie over Ter Lucht.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.