Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Stadse Dijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Stadse Dijk Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Helwijk, Driehoek, Oranjeoord, Heijningen, Zevenhuizen, Bovensluis, Oudemolen, Willemstad, Nieuwemolen, Fijnaart en bij u inStadse Dijk?

Latex Spuiten Met Compressor Stadse Dijk.

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga daardoor voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Stadse Dijk? Meer informatie over Stadse Dijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.