Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rijswijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Rijswijk Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Strijp, Sion, ’t Haantje, Wateringen, Den Hoorn, Kwintsheul, ’t Woudt, Hodenpijl, Delft, Klein-Delfgauw en bij u inRijswijk?

Latex Spuiten Of Rollen Rijswijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Rijswijk? Meer informatie over Rijswijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Verder zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.