Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Molenaarsgraaf. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten in Molenaarsgraaf

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Gijbeland, Laag-Blokland, Vuilendam, Brandwijk, Bleskensgraaf, Ottoland, Hofwegen, De Donk, Giessen-Oudekerk, Ammerssluis en bij u inMolenaarsgraaf?

Latex Spuiten Molenaarsgraaf. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

Degene die een offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Molenaarsgraaf? Meer informatie over Molenaarsgraaf.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur gemakkelijk op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.