Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Liesveld. Meer dan 25 jaar expertise!

Liesveld Voordelig Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Gelkenes, Groot-Ammers, Bovenstad, De Hem, Graafland, Ammerstol, Ammerssluis, Schoonhoven, Nieuwpoort, Tussenlanen en bij u inLiesveld?

Latex Spuiten Of Rollen Liesveld.

Is latexverf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Liesveld? Meer informatie over Liesveld.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van voordelig latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.