Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kranendijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Kranendijk Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Zuidzijde, Achthuizen, Langstraat, Oude-Tonge, Den Bommel, Ooltgensplaat, Stad aan ’t Haringvliet, Tiengemeten, Nieuwendijk, Hitsertse Kade en bij u inKranendijk?

Goedkoop Latex Spuiten Kranendijk.

Voordelig latexverf spuiten.

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Kranendijk? Meer informatie over Kranendijk.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijzen van kosten latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.